Back to Top

VUURWERK

Kwaliteitsvuurwerk voor een veilige jaarwisseling

Ook Oud & Nieuw vier je met Put’s Bazar! Met het knal- en siervuurwerk van onze toeleveranciers ga je met veel oooh’s en aaah’s het nieuwe jaar in.

Put’s Bazar verkoopt uitsluitend kwaliteitsvuurwerk en heeft een zeer uitgebreid assortiment aan knal- en siervuurwerk. Van een voordelig pakket siervuurwerk voor de hele familie tot aan enorme dozen met spectaculaire effecten en prachtige kleuren voor de fervente liefhebber. Wij hebben voor iedereen en elke portemonnee het juiste vuurwerk.

Bestel tijdig, want op = op ! Hoe je kunt bestellen, kun je hieronder lezen.

Vuurwerk kopen bij Put’s Bazar

Bij Put’s Bazar kun je op drie verschillende manieren je vuurwerk kopen. Wil je er zeker van zijn dat je nog volop keuze hebt? Bestel dan online, zodra de verkoop start. Als je hier je gegevens invult, ontvang je een e-mail als de online verkoop begint.

Online bestellen

Via de website van onze toeleverancier kun je online je vuurwerk bestellen en betalen. Je ontvangt per e-mail een lijst met wat je besteld hebt. Het vuurwerk kun je in onze winkel, uitsluitend op 28 december, ophalen. Vergeet niet om een kopie van de bestellijst mee te nemen. Klik hier om te bestellen.


Op de site van onze toeleverancier kun je de werking van het vuurwerk op video zien.

Vooruitbestellen in onze winkel

In december van elk jaar verspreidt Put’s Bazar een huis-aan-huis folder met daarin een bestellijst voor vuurwerk. Deze kun je ingevuld in onze winkel inleveren. Mocht je geen folder hebben ontvangen, dan kun je in de winkel ook een bestellijst ophalen. Bij het inleveren van de ingevulde bestellijst, reken je direct het te betalen bedrag af en krijg je een bestelbon mee. Deze bon heb je nodig als je het vuurwerk ophaalt. Ophalen kan uitsluitend op 28 december.

Verkoopdagen in onze winkel

Elk jaar kun je op drie verkoopdagen rechtstreeks in onze winkel vuurwerk kopen en direct meenemen. Je moet het dan wel doen met wat er op dat moment nog voorradig is, want op = op. Wees er dus tijdig bij, of bestel je vuurwerk op 1 van de andere manieren.

De precieze verkoopdagen worden in december op onze site (en op onze facebookpagina) bekend gemaakt. De verkoopdagen in 2019 zijn 28, 30 en 31 december.